Mii de oameni au participat la conferința “Partidul nostru”

Autoritățile pierd lupta cu „Partidul Nostru”, care pe parcursul întregului an 2016 a fost supus unor presiuni fără de precedent. Despre aceasta, în cadrul conferinței Organizației Teritoriale Bălți, de duminică, a declarat liderul formațiunii Renato Usatîi, cu care a fost luată legătura prin skype.

„Ceea că ei încearcă să ne distrugă, demonstrează faptul că noi sîntem cel mai puternic și periculos partid pentru regimul de guvernare, deoarece, de obicei, îi bat pe cei de care se tem”, a declarat el.

La Conferința care a avut loc în una dintre cele mai mari săli ale „capitalei de nord” – Palatul municipal de Cultură, au participat 800 de oameni, dintre care au fost selectați 123 de delegați pentru participarea la Congresul V extraordinar al partidului.

Conferințele „Partidului Nostru” pentru pregătirea de Congres au avut loc în toate raioanele țării, în partid fiind acceptați mii de activiști noi. Așa, la conferința din Fălești, orașul de baștină al lui Renato Usatîi, au fost acceptați 100 de noi membri, iar alte sute de carnete de partid au fost oferite în alte raioane.

În cadrul desfășurării multor conferințe, în legătură video directă a participat și Renato Usatîi. „Vă mulțumesc pentru faptul că nu ați lăsat ideea noastră, pentru că, alături de mine, mergeți înainte. Cu siguranță vom face tot ceea ce este necesar, pentru a învinge!”, subliniază el.

„Sînt convins că vom obține ceea ce am planificat anterior. Nu o singură dată am spus – ei fac ceea ce pot, iar noi vom face ceea ce considerăm necesar”, este convins liderul „Partidului Nostru”.
Concomitent, liderul formațiunii a anunțat că Congresul „Partidului Nostru” va avea loc mai tîrziu de data planificată. Amînarea zilei desfășurării evenimentului are loc din cauza piedicilor puse de regimul oligarhului Vlad Plahotniuc, a declarat Renato Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, Congresul va avea loc pe 18 martie, „din cauza plahotniucilor care au refuzat să ofere în chirie o sală pentru data de 26 februarie”.

Contabilul și calculatorul nostru cel de toate zilele. Datorită lui știm că toate cifrele sunt la locul lor și că rapoartele financiare sunt trimise la timp.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.