Andreea Marin şi Tuncay divorțează luni, 13 februarie. Mesajele celor doi înainte de tribunal

Andreea Marin şi Tuncay divorțează luni, 13 februarie, după ce în urmă cu doar câteva luni, aceștia au dezvăluit că nu mai pot trăi unul alături de celălalt. Înainte de înfățișarea la Tribubal, cei doi au postat pe contul de socializare, câte un mesaj ce lasă loc de interpretări, scrie Libertatea.

„Lasa-ți inima să facă ce știe mai bine. Să iubească viața. Hrănește lumina din inima ta”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

Dacă în drumul tău întâlnești un om prea obosit ca să-ți poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău.” Dale Carnegie, a scris și  fizioterapeutul Tuncay Ozturk pe un cont de socializare. Pe 13 februarie, între cei doi va avea loc întâlnirea în faţa instanţei de judecată

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România şi Republica Moldova, iar emisiunea de referință a rămas ”Surprize, Surprize”.

Anterior, Andreea Marin a fost invitată la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM,  unde a făcut o declaraţie despre despărțirea de Tuncay Ozturk, care a uimit-o până și pe Andreea Esca. Atunci când știrista a întrebat-o pe „Zână”, de ce se căsătorește așa des, bruneta i-a răspuns râzând:”Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat”

Andreea Marin a anunțat la 27 octombrie că divorțează de soțul său, medicul turc Tuncay Ozturk, după trei ani de mariaj. Andreea Marin a mai fost căsătorită de două ori – cu Cristian Gheorghiţă și cu Ştefan Bănică Junior.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.