Peste 30 de moldoveni, întorși de la granița UE și Rusia, iar alți șase, deportați

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 30 de moldoveni le-au fost interzis accesul în Rusia și Uniunea Europeană, iar alți șase au fost deportați.

Potrivit Poliției de Frontieră, săptămâna trecută, 116 persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.

Astfel, 27 de persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, șase persoane au prezentat documente false și falsificate, iar 51 de persoane au prezentat viniete nevalabile.

Totodată, 12 cetăţeni străini au încălcat regimul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, două persoane au fost documentate pentru trafic ilicit de mărfuri și 14 persoane sunt cercetate contravențional pentru încălcarea regulamentului circulației rutiere.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o nouă aplicație „TRAFIC ONLINE”. Aplicația pune la dispoziție informații privind media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru categoriile de mijloace de transport: autoturisme/autocare și camioane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...