(VIDEO) Chirtoacă mustră chişinăuienii pentru că nu îşi deszăpezesc gospodăriile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Edilul capitalei Dorin Chirtoacă este nemulţumit de chişinăuienii care critică autorităţile pentru faptul că nu se reuşeşte deszăpezirea rapidă a oraşului şi care nu curăţă zăpada din propriile curţi.

În cadrul şedinţei de astăzi a serviciilor primăriei, edilul a ţinut să menţioneze că autorităţile încearcă să munceacă în ritm alert atunci când ninge, însă chişinăuienii ar trebuie să îşi deszăpezească propriile gospădării, aşa cum se întâmplă în ţările europene.

„Drumarii reuşesc cu aceste fosile să presteze servicii. Ei lucrează 24 din 24 de ore. Este incorect să avem pretenţii. Aici avem altă problemă. La 7 dimineaţa eram pe trasee, unde am văzut doar oamenii noştri muncind. Diferenţa faţă de Europa este aceasta. Acolo, la ora 7 dimineaţa, fiecare face curat în faţa propriei clădiri, fie are om angajat pentru asta, are sare, utilaj şi face curâţenie. La noi doar serviciile municipale. În asemenea condiţii, putem avea doar pretenţii, iar rezultate deloc”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Acesta a recomandat chişinăuienilor să „pună umărul” şi să ajute serviciile primăriei, dacă vor să aibă un oraş curat.

„Avem un efectiv de 700-1000 persoane. Este nevoie ca fiecare să participe la curăţarea străzilor, măcar pe arterele secunde, în propria gospodărie. Fără participarea fiecăruia rămâne doar să ne revoltăm”, a mai spus edilul capitalei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...