(VIDEO) Fernando Torres a marcat golul săptămânii în Europa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fernando Torres a marcat, duminică, cel mai frumos gol al finalului de săptămână, cu o execuție care ar stârni admirație chiar și din partea lui Zlatan Ibrahimovic, specialistul unor astfel de faze. Nu a fost, însă, o seară perfectă pentru spaniol, care a și ratat încă o lovitură de la 11 metri.

În minutul 11 al meciului de pe Vicente Calderon, cu Celta Vigo, Torres (32 de ani) a egalat la 1 pentru Atletico din pasa lui Carrasco. A primit mingea în careu și nu a reușit o preluare ideală, cu spatele la poartă, dar a gândit fulgerător și i-a ieșit perfect o reluare fantezistă, dintr-o poziție aproape imposibilă. Balonul a căpătat o traiectorie perfectă și portarul Sergio Alvarez, rămas fără vreo replică, nu a putut decât să-l urmărească poposind direct în vinclu, la colțul lung.

Atacantul spaniol nu a avut, însă, o seară perfectă. În minutul 30, Torres a ratat un penalty prin care o putea aduce pe Atletico pentru prima dată în avantaj pe tabelă. Șutul său a izbit bara transversală, iar el a ajuns, astfel, la 9 lovituri de la 11 metri ratate în La Liga din 28 executate.

Scorul a fost 1-1 la pauză. În cele din urmă, Atletico a reușit să câștige cu 3-2, după ce Carrasco și Griezmann au marcat pe final.

În urma acestui rezultat, Atletico a reușit să revină pe locul 4 în clasament, fiind la 4 puncte în spatele Sevillei și la unul în fața lui Real Sociedad.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...