Cinci motive să participi la Farm Hack, eveniment dedicat tinerilor interesați de inovație și antreprenoriat

alex spiridon si tudor mihai
Foto: Alex Spiridon si Tudor Mihai

Agricultorii, specialiștii în IT, dar și tinerii interesați de antreprenoriat și agricultură sunt invitați să participe la Farm Hack, eveniment care va avea loc pe 11-12 martie la Chișinău.

Participanții vor fi provocați să găsească cele mai inovative soluții pentru agricultura din Republica Moldova folosind metodologia lean start-up. Programul evenimentului este unul intens și conține workshop-uri, prezentări și activități interactive.

Redacția Diez a discutat cu doi dintre organizatorii evenimentului Tudor Mihai și Alexandru Spiridon și a aflat care sunt motivele pentru care trebuie să participi la eveniment.

  • Te vei familiariza cu procesul lean startup (ideile pot fi aplicate printr-un proces de testare, validare și iterare). Pașii din acest proces pot fi aplicați ca o metodă de testare a oricărei idei de afacere din orice industrie. Astfel, această metodologie va fi o asigurare că nu irosești timp și resurse prețioase.
  • Vei afla mai multe despre trendurile în agricultură: Cum apar, cum să le identifici și cum să fii în pas cu ele. Vei învăța cum să transformi aceste trenduri în oportunități pentru propriile idei și afaceri.
  • Vei cunoaște mai multe unelte interactive pe care antreprenori din toate colțurile lumii le folosesc cu succes în inițiativele și afacerile lor. Vei discuta aceste unele împreună cu ceilalți participanți și le veți identifica pe cele mai eficiente pentru piața din Republica Moldova.
  • Vei obține sfaturi prețioase de la doi antreprenori de succes care conduc afaceri inovative legate de agricultură: Daniela Colesnic, fondatoarea proiectului md, primul catalog online al produselor fabricate în Moldova și Marc van Woudenberg, fondatorul a numeroase proiecte pentru promovarea produselor autohtone în Olanda, printre care Local2Local – o platformă care ajută producătorii olandezi să ajungă mai ușor la consumatori.
  • Oportunitate de a cunoaște oameni ambițioși ca tine, pasionați de antreprenoriat și de noi metode de învățare din toate colțurile țării. Șansa de a-i cunoaște va naște, cu siguranță, noi colaborări de afaceri și prietenii de durată.

Mai multe detalii despre eveniment le găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente