(foto/video) Premieră oficială: Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Compania germană Mercedes-Benz a prezentat oficial un nou model de lux pe care l-au numit Mercedes-Maybach G650 Landaulet.

Automobilul care o gardă la sol impunătoare şi are o caroserie parţial decapotabilă va fi demonstrat publicului larg la Salonul Auto de la Geneva.

https://www.youtube.com/watch?v=o7uGiiHsVr0

Anterior am avut deja ocazia să vedem primele imagini cu acest model, arătat la un eveniment privat în Africa de Sud.

Vezi şi: (foto/video) Primele imagini cu noul G-Class pick-up. Iată cum se numeşte oficial

Noul Mercedes-Maybach G650 Landaulet urmează aceeaşi cale pe care a mers modelele Mercedes-AMG G 63 6×6 şi Mercedes-Benz G 500 4X4², având punţi de tip “portal”, mecanisme de frânare foarte puternice şi trei diferenţiale care se pot bloca.

Reprezentanţii mărcii au declarat că Mercedes-Maybach G650 Landaulet este un tot-teren special, iar numărul total de exemplare va fi limitat la 99. Automobilul corespunde tuturor cerinţelor clienţilor dar şi standardelor superioare.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet poate fi numit cu siguranţă unul dintre cele mai exclusive şi stilate maşini îşi poate lăsa acoperişul jos.

Vezi şi: (video) O firmă americană poate face orice maşină decapotabilă, chiar şi un G-Class

Sub capota acestui “monstru” stă un motor V12 de 6.0 litri, capabil să producă 630 cai putere şi 1.000 Nm de cuplu. Garda la sol este egală cu 450 mm. Jantele masive de 22 de inci sunt acoperite cu pneuri 325/55 R22. Noutatea se mai bucură de mai multe inserţii din crom şi carbon.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet poate transporta până la patru pasageri. În partea posterioară au fost instalate două scaune individuale, dotate cu reglare electrică, încălzire şi masaj. În cotieră există suporturi termice pentru pahare.

Totodată, pasagerii din spate vor fi delectaţi cu două ecrane tactile de 10 inci ale sistemului multimedia. Per ansamblu tot habitaclul este făcut din materiale premium.

Acoperişul moale al lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet va fi disponibil în trei culori. Pentru caroserie sunt puse la dispoziţie patru culori, inclusiv o nuanţă mat.

Printre alte caracteristici pe care ar trebui să le cunoaşteţi sunt dimensiunile maşinii. Lungimea este egală cu 5.345 mm, are o înălţime de 2.235 mm, iar ampatamentul măsoară 3.428 mm. Acoperişul moale este instalat sau scos cu ajutorul unui mecanism electric şi se acţionează acest lucru prin apăsarea unui singur buton. Totodată, bancheta din spate este despăţită de locurile din faţă printr-un perete din sticlă care de asemenea poate fi acţionat electric. Sticla la rândul ei poate fi schimbată de la transparentă până la opacă.

Amintim că premiera modelului va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Preţul unui exemplar rămâne un mister, însă ştim că maşina se va asambla la uzina Magna Steyr din Austria.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/