Studioul ZAO vă invită la „Istorii fără cuvinte” – un spectacol improvizație

oblojka

Studioul Teatral de improvizație ZAO invită doritorii la un spectacol inedit – „Istorii fără cuvinte”, care este parte a proiectului „Cocoșul Roșu”. Spectacolul este o improvizație – o întâlnire neașteptată cu sensuri neașteptate ale jocului actorilor.

Autorii spun că, „dacă există sens, atunci îl putem atinge în orice clipă, atât în viață, cât și în artă, deoarece nu doar noi suntem atrași de mister, dar și el de noi”.

Improvizația se poate face cu text, dar și fără. În lipsa cuvintelor se nasc sensuri noi. Spectacolul nu este o pantomimă, ci o dramă metafizică.

Prin improvizație se explorează limbajul non-verbal, pentru a se reveni la cuvânt din liniște. Ce profunzime se poate atinge prin comunicarea non-verbală, ce fel de istorii pot fi povestite în limbajul universal al gesturilor?

Dialogul devine interior și un dialog intern nu presupune utilizarea cuvintelor.

În acest spațiu, am găsit un lucru ciudat. Pentru ca privitorul să înțeleagă ce gândește personajul, este suficient… ca actorul să știe. Concluziile sunt atât de interesante, încât… nu vom vorbi despre ele. Haideți să trăim totul prin jocul actorilor.

Autorul proiectului și regizorul: Vladimir Simanschi; Asistentă regie: Elena Kusnir.

Actorii sunt Angela Enachi, Natalia Jurminscaia, Iulia Pinzari, Alexandr Volosin, Andrei Simanschi și Vladimir Simanschi.

Spectacolul va avea loc pe 18 și 19 februarie. Doritorii de a participa trebuie să-și rezerve un loc. O pot face la numărul de telefon 078 280 708. Taxa de intrare este de 20 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente