(FOTO) A 13-a zi de proteste în România: Peste 30.000 de oameni au creat un tricolor uman în Piaţa Victoriei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mulţimea din Piaţa Victoriei din București, unde sunt zeci de mii de oameni care protestează pentru a treisprezecea seară la rând, a format un „tricolor uman”, la ora 21.00.

Oamenii – care au blocat complet Piaţa Victoriei – şi-au aprins lanterne sau bliţurile telefoanelor şi au luminat cu acestea coli în culorile roşu, galben şi albastru. Câteva zeci de mii de persoane au ieşit în stradă şi în mai multe oraşe din ţară, pentru a cere demisia Guvernului.170212-protest-13-inquam-photos-liviu-florin-albei-1

În faţa Palatului Cotroceni, peste 1.000 de persoane au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis, la ora transmiterii acestei ştiri manifestaţia încheindu-se.

Mulţimea din Piaţa Victoriei, unde duminică seară sunt zeci de mii de oameni care protestează pentru a treisprezecea zi la rând, a format un „tricolor uman”, la ora 21.00.

2

În timpul manifestaţiei, în mulţime au fost împărţite coli A4 în culorile roşu, galben şi albastru, în funcţie de zona în care se aflau oamenii. La ora 21.00, manifestanţii şi-au aprins lanternele telefoanelor sub aceste coli, fiind format, astfel, un tricolor.3

Peste 30.000 de oameni se află, la această oră, în Piaţa Victoriei, care este complet blocată, manifestanţii ocupând şi zona din faţa Guvernului, unde jandarmii au înlăturat gardurile metalice pe care le puseseră.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...