Proiectul pentru tinere „Grow me Up” revine cu o nouă sesiune de dezvoltare profesională

16406591_1962455347315653_1939347384014774948_n

La mai puțin de două săptămâni de la închiderea oficială a primei sesiuni, sunteți îndemnați să vă înregistrați la cea de-a doua sesiune a proiectului „Grow Me Up”, pentru a vă dezvolta multilateral, a vă depăși fricile și a deveni niște domnișoare informate, pregătite și cu inițiativă.

Sunt invitate să aplice toate tinerele cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, dornice de a face o schimbare în societate, de a-și valorifica tot potențialul și de a se descoperi pe sine. Cursurile la care puteți aplica, în conformitate cu preferințele și prioritățile voastre, sunt: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională.

De această dată organizatorii vin cu mai multe idei, planuri și surprize plăcute, care să corespundă aspirațiilor voastre. Veți avea parte de traininguri și workshopuri moderate de oameni de succes, care inspiră și de la care putem învăța cu toții. Printre temele abordate sunt: detoxifierea emoțională, designul vestimentar, scrierea corectă a unui CV, dar și alte subiecte vitale pentru aplicante. Mai există posibilitatea de a vă implica în proiectele și evenimentele marca Grow Me Up, cum sunt: Girls Inspire și Smatrix Academy.

Dacă vreți să vă vedeți într-o nouă lumină, să deveniți încrezătoare în forțele proprii și să faceți parte din familia Grow Me Up, în care sunt încadrate peste 50 de tinere, care și-au pus drept scop să modifice mentalitatea oamenilor spre bine, puteți consulta pagina de Facebook a proiectului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente