Liviu Dragnea, ironizat în presa germană

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Revistă germană „Cicero” îi dedică un articol liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl consideră autorul moral și beneficiarul ordonanțelor privind modificarea Codurilor Penale și care, în curând, ar putea urmări activitatea Guvernului doar la „televizorul din celulă”.

Autorul articolului prezintă situația tensionată din România, care a scos sute de mii de oameni în stradă la scurt timp după ce PSD a câștigat alegerile din decembrie 2016.

„Liviu Dragnea este autorul moral al controversatei ordonanțe de urgență care pare croită pe măsură președintelui Camerei Deputaților. El trebuie să își asume acum responsabilitatea pentru situația precară în care se află Guvernul Grindeanu”, relatează publicația germană citată de ziare.com.

Articolul semnalează faptul că în cei 20 de ani de politică, inginerul de 54 de ani, cu „păr cărunt și mustață Schnauzer”, a ajuns la o „avere considerabilă”.

În plus, articolul semnalează că Dragnea a fost suspectat de mai multe ori de corupție, dar a reușit să scape până în aprilie 2016, când a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...