Participă la un concurs de eseuri și câștigă o excursie în locurile pitorești ale Orheiuluixz

orhei
Foto: Dinu Bubulici

Grupul de inițiativă „Orheiul meu” a dat start unui concurs de eseuri cu tema „Sporirea încrederii tineretului Republicii Moldova”. Concursul este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani de pe teritoriul Republicii Moldova.

Tematica concursului:

„Argumente pe tema toleranței, discriminării, culturii, identității și îmbunătățirii dialogului intercultural între copii și tineri”

Scopul concursului:

# Asistență în dezvăluirea potențialului creativ și de analiză al tinerilor din Republica Moldova;
# Formarea atitudinii tolerante față de problemele și limitările cu care se confruntă copiii și tinerii;
# Creșterea gradului de conștientizare cu privire la posibilitățile de participare a tinerilor la proiecte și programe de educație interculturală din UE;
# Atragerea atenției asupra relațiilor UE – RM, prioritățile și standardele europene, încurajând participarea activă a tinerilor în cadrul dialogului intercultural în Republica Moldova.

Condiții de participare:

Eseurile prezentate la concurs nu vor fi returnate. Cele mai bune lucrări vor fi publicate pe site-ul oficial al organizației.

Criterii de selecție:

# Inovație și creativitate;
# Volum;
# Tratarea subiectului;
# Vârstă corespunzătoare;
# Respectarea termenelor concursului.

Eseul trebuie să conțină minimum 0,7 pagină A4 (Dimensiunea caracterelor 14, Times New Roman) și numărul de telefon al participantului.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 25 februarie 2017.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu o excursie timp de două zile în locurile pitorești ale Orheiului, care include cazarea și trei mese pe zi.

Lucrările pot fi trimise la adresa: [email protected] sau pe adresa juridică: Republica Moldova, Orhei, bd. Mihai Eminescu 2, biroul 25. MD-3505 . Informații suplimentare: 0 (78) 773949 sau la [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente