(VIDEO și FOTO) Dezastru în Brazilia: Ce se întâmplă cu arenele pe care acum jumătate de an se scria istorie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Brazilia a investit zeci de miliarde de dolari pentru a organiza Jocurile Olimpice din 2016, însă la nici un an distanţă arenele au ajuns în paragină.

Reuters a realizat un reportaj la Rio, din care se observă clar cum aproape toate stadioanele ce au găzduit competiţii la Jocurile Olimpice de anul trecut sunt o adevărată ruină, conform The Guardian.

1024 (2)

Stadionul Maracana, care a găzduit ceremonia de deschidere, a fost vandalizat şi nu mai are nici măcar gazon! Mai mult, multe scaune şi televizoare au fost furate.

Bazinul olimpic în care Michael Phelps sau Kantinka Hosszu scriau istorie a fost părăsit după Rio şi arată de parcă nu ar fi găzduit vreodată o competiţie de acest nivel.

3500

Totodată, parcul olimpic, care a găzduit cei mai mari sportivi ai lumii, arată că un şantier, iar multe bunuri au fost furate şi de aici.

1024 (1)

De altfel, cele mai multe stadioane şi săli sportive au fost abandonate după Jocurile Olimpice şi totul este dezolant. Terenul de Golf s-a transformat practic într-un câmp.

5760 (1)

În tot acest timp, autorităţile braziliene încă mai au datorii nechitate pentru organizarea celui mai important eveniment sportiv mondial şi nu au bani să plătească

Brazilia traversează cel mai greu moment din punct de vedere economic în ultimele decenii şi multe voci au contestat decizia de a organiza o competiţie de asemenea amploare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...