Vreme deosebit de rece: Unde ninge și cât de frig va fi în weekend

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Temperaturi extreme pentru această dată în Republica Moldova. Noaptea trecută s-au atins din nou minus 20 de grade în nordul republicii, iar frigul siberian va persista și în zilele viitoare.

Vreme deosebit de rece pentru această dată noaptea trecută în toată republica. S-au înregistrat minus 20 de grade în nord și minus 18 grade la sud. În Capitală am avut temperaturi de până la minus 19 grade Celsius.

Vremea va fi geroasă în toată republica atât sâmbătă, cât și duminică. Temperaturile maxime vor fi negative și ne putem aștepta și la fulguieli.

Sâmbătă vremea va fi deosebit de rece, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi -17 grade.

Duminică vom avea parte de aceleaşi valori termice, iar începând de luni vremea se va încălzi puţin, în special în timpul zilei.

Marţi şi miercuri, în nordul ţării, pe cer îşi vor face apariţia nori aducători de ninsori, dar valorile termice vor fi pozitive în timpul zilei. Până vineri însă sunt aşteptate valori care vor depăşi -7 grade pe timp de noapte.

Mai multe detalii despre vreme, citiţi aici.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...