Fă comunicare și PR într-o echipă dinamică. Oportunitate de stagiu la USMF „Nicolae Testemiţanu”

full_communications
Foto: PC: mediatemple.netdna-cdn.com

Dacă ești dornic de a cunoaște încă de pe băncile facultății cu ce se mănâncă comunicarea și PR-ul într-o instituție publică, Departamentul Comunicare și Relații Publice (DCRP) al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” vă oferă această posibilitate. Aici îți vei dezvolta abilităţile de scriere şi de comunicare, iar membrii echipei îți vor valorifica ideile și îţi vor aprecia creativitatea.

Activitatea la USMF „Nicolae Testemiţanu” este foarte diversă și interesantă. Printre activitățile de care vei avea parte se numără: participarea la evenimente și acțiuni de relații publice, scrierea articolelor pentru portalul informațional universitar și ziarul universitar, redactare texte, realizarea interviurilor, participarea la organizarea evenimentelor, monitorizarea articolelor/materialelor informative care apar în presă, elaborarea Revistei presei, distribuirea materialelor promoționale ș.a.

Oferta este valabilă și pentru studenții de la specialitatea Biblioteconomie, asistenţă informaţională şi arhivistică, care au ocazia să-și desfășoare practica în Arhiva universitară.

Dacă ești responsabil, punctual, comunicabil, flexibil și poți lucra într-o echipă dinamică, te invităm să ne contactezi la numărul de telefon 205-235 sau să ne expediezi un mesaj pe [email protected], cu subiectul Practică în cadrul DCRP.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente