Gareth Bale a solicitat să fie căpitan la Real Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Gareth Bale nu mai vrea să stea în umbra lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Jurnaliştii spanioli de la Okdiario susţin că starul galez i-a solicitat preşedintelui Florentino Perez să fie numit noul căpitan al „galacticilor”.

Sursa citată susţine că atacantul în vârstă de 27 de ani s-a declarat nemulţumit în mai multe rânduri de statutul său pe Bernabeu, motiv pentru care a fost tentat să dea curs în vară uneia dintre numeroasele oferte de care a avut parte.

Manchester United, Chelsea şi PSG l-au dorit pe Bale, care a decis însă în cele din urmă să-şi extindă contractul cu Real Madrid, în octombrie. Până în 2022 durează noua înţelegere dintre Bale şi clubul din capitala Spaniei.

Gareth Bale a fost cumpărat de madrileni în 2013, de la Tottenham, în schimbul unei sume-record: 100 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria fotbalului până vara trecută, când Paul Pogba a fost readus de Manchester United de la Juventus pentru 105 milioane de euro.

Accidentat, Bale n-a mai jucat pentru echipa lui Zinedine Zidane din 22 noiembrie, de la victoria cu 2-1 din deplasare cu Sporting Lisabona, din Liga Campionilor, însă e aşteptat să revină săptămâna viitoare pe gazon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...