Situația în țară: Peste 100 de pompieri și salvatori au intervenit în 21 situații de risc

salvatori_6

Angajații Serviciului Situații Excepționale au fost antrenați în ultimele 24 de ore la lichidarea mai multor situații de risc. În urma condițiilor meteo nefavorabile mai multe autoturisme au derapat de pe trase fiind necesară intervenția salvatorilor.

În localitatea Valea Verde și Grădinița din raionul Căușeni pompierii au tractat două autoturisme care nu se puteau deplasa în pantă. De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în orașul Cimișlia unde o mașină a ieșit de pe traseu.

Pompierii au intervenit și în cazul unui autocamion, care a derapat în timp ce se urca pe o porțiune lunecoasă din satul Mereșeni, raionul Hîncești.

În total angajații serviciului au scos 5 mijloace de transport care au derapat de pe traseele raioanelor Soroca, Cimișlia, Hîncești și Căușeni. Peste 100 de pompieri și salvatori au monitorizat situația din țară și au intervenit în 21 situații de risc.

Oamenii au solicitat Serviciul 901 la tractarea mijloacelor de transport în caz de incendii, deblocari de uși, dar și pentru primul ajutor calificat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente