Incident la Kremlin: în cadrul unei ceremonii a căzut o tavă cu paharele de şampanie. Cum a reacţionat Putin// VIDEO

Incident la Kremlin. În timpul ceremoniei de premiere a tinerilor oameni de știință, care a avut loc în sala Sfântului Gheorghe din Kremlin, unul din angajaţi pentru deservirea laureaţilor, a scăpat tava cu paharele de şampanie.

Incidentul a avut loc tocmai în momentul când preşedintele rus a înmânat distincţia unei tinere cercetătoare, iar aceasta îşi ţinea discursul de mulţumire. Zgomotul a fost amplificat de sistemul acustic al renumitei săli.

Imaginile video au fost difuzate de presa rusă, care a remarcat că liderul de la Kremlin a demonstrat „nervi de oţel” întrucât  nu a reacţionat în niciun fel la zgomotul puternic din spatele său. Acesta a continuat să stea, de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Mai mult, după ceremonia festivă Vladimir Putin a prezis că pe Rusia o așteaptă un „viitor minunat”.

„Principiile fundamentale ale tării noastre sunt atât de profunde și atât de adânc înrădăcinate, încât viitorul frumos, minunat, este inevitabil!” , a declarat președinte rus.

Șeful statului rus a explicat că această „idee foarte simpla, dar foarte buna”, i-a venit în timp ce el îi asculta pe laureaţii  și admira „cum si ce spuneau ei”.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.