Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți astăzi în ZdG

Citiți astăzi în ZdG

În ediția din astăzi, joi, 9 februarie a Ziarului de Gardă  aflați detalii despre procesul „de milioane” dintre firma fostului președinte Petru Lucinschi și fosta bancă a lui Ilan Șor, cine va trebui să plătească 3,35 milioane de lei și ce explicații are fostul șef de stat. Tot în acest număr aflați cum un colonel în rezervă condamnat pentru neglijență în serviciu, a fost achitat după o sentință revizuită peste 16 ani, dar și ce implicații are fiul său procuror în tot acest proces. 

În această ediție aflați detalii noi despre schema hoțiilor cu terenuri din Chișinău și cum 20 de loturi care valorează milioane de euro au ajuns la două companii din Marea Britanie, fiind comercializate cu largul concurs al autorităților.

La rubrica Trăind de Gardă vedeți cum un grup de afaceriști din Chișinău făcea bani pe sănătatea bătrânilor, iar la Reporter Special aflați ce probleme, privind alimentația copiilor din grădinițe, au pus mai mulţi părinți pe masa deputaților.

În numărul de astăzi, joi, 9 februarie, citiți un interviu cu Ruslan Sochircă, profesor de educație alternativă, despre chimie și fizică altfel, despre Dodon și Istoria Moldovei, despre religie, știință și experimnte cu baloane, ceapă, carton și cuie. În pagina Actual dezbatem restricționarea accesului de către Ministerul Justiției la informațiile din dosare.

Actual: De ce Ministerul Justiției îngrădește accesul la informație

Politic: „Igor Dodon se comportă ca un agent de influență al Federației Ruse”

Dosar: Proces „de milioane” între firma fostului președinte Lucinschi și fosta bancă a lui Șor

Dosar: Fiul procuror, tatăl condamnat-amnistiat și o sentință revizuită după 16 ani

Reporter Special: Schema hoțiilor cu terenuri: 20 de loturi care valoarează milioane de euro au ajuns la două companii din Marea Britanie

La Marginea Europei: Dreptul la artă

Reporter Special: Meniuri bune, copii flămânzi

Diaspora: Când nedreptatea devine lege, rezistența este datoria noastră
Cu ochii pe ei
Copil de migrant
Cum e să fii student în Italia?

Trăind de Gardă:Afaceri cu sănătatea bătrânilor

Exclusiv: „Sărăcia naște sărăcie în creier”, Interviu cu Ruslan Sochircă, formator de educație alternativă

Oameni: Tot Europa, numai că de (Afacerea) Est”

Viața Redacției: Sfaturi prețioase pentru politicieni

EDITORIALE:

Aneta Grosu: Televiziunile rusești despre corupție, UE și despre hectarul lui Putin

Petru Grozavu: Dodon, singur

Alina Radu: Dodon și vecina lui, NATO

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay