(VIDEO) „Pervîi Canal” anunţă că în Europa se termină mâncarea: Clienții sunt monitorizaţi să nu cumpere mult

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Posturile de televiziune ruseşti anunţă începutul unei crize alimentare în Europa.

Jurnaliştii ruşi de la „Pervîi Canal”, postul de televiziune public din Rusia, anunţă că europenii rămân fără mâncare, supermarketurile având deja stocurile goale.

„Câte trei salate de persoană! Neobișnuit de goale sunt magazinele din Marea Britanie, Norvegia și Danemarca. Stocurile sunt strict monitorizate. De exemplu, clienţii pot cumpăra doar trei capete de salată și broccoli de persoană. Și prețurile au crescut enorm. Dovleceii şi vinetele s-au scumpit de aproape patru ori. De vină este recolta săracă din cauza iernii foarte reci în Italia și Spania – principalii furnizori în această perioadă a anului. La început, regiunile agricole în cauza au fost acoperite de ploi, iar apoi a dat îngheţul. Potrivit experților, în cazul în care vremea nu se îndreaptă, Europa poate să rămână și fără citrice”, se arată într-un material al televiziunii ruseşti.

Utilizatorii de reţe sociale din Rusia au râs de reportajul „Pervîi Canal”, comentând că Rusia ar trebuie să „salveze” Europa, fie acordând ajutor umanitar, fie Vladimir Putin să trimită armata.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...