Tinerii din Moldova pot participa la o Școală de vară care avea loc în Varșovia

Varsovia

Tinerii din Moldova pot participa la WEASA, o școală de vară de două săptămâni pentru tinerii din țările Parteneriatului Estic și Balcanii de Vest. Anul acesta, tematica programului este „Comunitatea Digitală: Securitate, Informație și Economie”. Școala se va desfășura de pe 2 până pe 15 iulie în Varșovia.

Ediția din 2017 WEASA 2017 are drept scop introducerea participanților la rolul tot mai mare pe care componenta digitală îl joacă în securitate, informații și economie în epoca modernă. În acest sens, ediția WEASA 2017 își propune să ofere o înțelegere globală a comunităților digitale concentrându-se pe următoarele dimensiuni: media digitale și noile forme legate de distribuire a informațiilor, în lumina proceselor democratice; digitalizarea globală a sectoarelor economice și beneficiile dezvoltării acestora; impactul instrumentelor și metodelor asupra mediului informațional, inclusiv operațiunile de măsurare a informației digitale; și în cele din urmă, securitatea cibernetică pentru statele și actori nestatali.

Prin urmare, ediția 2017 WEASA va permite participanților să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile lor profesionale. Să cunoască mai multe despre comunitățile digitale contemporane. O astfel de abordare va permite în mod specific participanților WEASA să:

# să-și aprofundeze și sistematizeze cunoștințele;
# să-și dezvolte capacitățile de angaja concepte și abordări diferite pentru cercetare, analiză și advocacy în activitățile politice relevante domeniilor relevante;
# să-și consolideze abilitățile practice relevante care să-i permită să facă o analiză documentată pentru a influența dezbaterile politice, pregăti campanii de advocacy la nivel național, european și global.

WEASA 2017 se adresează participanților care provin dintr-o secțiune transversală a societății, în special din administrația publică, mediul academic, grupurilor de reflecție, mass-media și organizațiile societății civile.

Costurile legate de cazare și deplasare sunt acoperite de WEASA. Pentru a aplica completați formularul online. Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 19 februarie.

Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente