20 de ani de la înființarea PD. Mesajul lui Vlad Plahotniuc

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 20 de ani a partidului pe care îl conduce.

Plahotniuc a scris că PD a avut o viață politică interesantă în acești 20 de ani și că a marcat schimbări decisive în istoria Republicii Moldova.

“Despre ceea ce este astăzi PDM voi spune un lucru simplu, dar extrem de important, cuvintele care ne caracterizează sunt: spirit de echipă, solidaritate și generozitate politică. PDM este la ora actuală partidul cu cea mai bună reprezentativitate în raioanele țării. Este partidul care a demonstrat, nu o singură dată, generozitate politică și a luat deciziile necesare asigurării stabilității țării. Chiar dacă, de multe ori, asta a însemnat pierderi politice importante pentru partid, dar câștiguri importante pentru țară.

Planurile noastre de viitor sunt ambițioase, iar în centrul lor se află dorința de a apropia partidul mai mult de oameni, de a face schimbări reale în modul în care se face politică în Republica Moldova. Vrem să pornim de la o întărire a controlului cetățenilor asupra activității politicienilor, de la o mai bună armonizarea a agendei Guvernului cu agenda de probleme a cetățenilor. Partidele politice trebuie să se schimbe, să lucreze pentru oameni, la fel și instituțiile statului, iar această schimbare o va începe PDM. Suntem puternici, uniți, ambițioși și curajoși, vom reuși în ceea ce ne-am propus!

Le mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților PDM pentru implicare și dăruire, pentru că ne sunt alături de 20 de ani!”, a scris Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.