Boateng a vorbit despre „păcatele tinereții”: „Când nu puteam juca, îmi cumpăram un Lamborghini”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Internaţionalul ghanez Kevin-Prince Boateng, fostul jucător la Tottenham, Schalke şi AC Milan, recunoaşte că a cheltuit o mare parte din banii câştigaţi din fotbal pentru a-şi „cumpăra fericirea” şi îi sfătuieşte pe tinerii jucători să nu repete greşelile sale, scrie Agerpres.

„Am cheltuit sume serioase de bani în cluburi de noapte, pe haine şi maşini, trei într-o singură zi. Încercam să-mi cumpăr fericirea. Când nu puteam juca fotbal, îmi cumpăram un Lamborghini. Eşti fericit timp de o săptămână, iar apoi nici măcar nu le mai foloseşti. Am şi păstrat o fotografie de atunci: trei maşini, o casă foarte mare, iar eu stăteam acolo ca şi cum aş fi fost ’50 Cent’. Uneori mă uit la ea şi mă gândesc cât de prost eram, însă mă face să văd că am învăţat şi m-am maturizat. Într-o dimineaţă m-am trezit şi m-am uitat în oglindă şi m-am gândit că acela nu sunt eu. Că eu eram fotbalist”, a declarat Boateng într-un interviu acordat cotidianului The Guardian.

Fotbalistul african le atrage, totodată, atenţia tinerilor jucători nu comită aceleaşi greşeli şi să acorde atenţie doar carierelor lor. „Nu vreau să-şi risipească talentul. Am dat exemple de lucruri care fac cu adevărat rău. Am făcut greşeli în viaţa mea. Acum sunt bine, însă nu vreau ca din cauza acestor lucruri prosteşti să fiu considerat mereu un „băiat rău”, „băutor” sau „petrecăreţ”‘, a adăugat Boateng, care evoluează în prezent la echipa spaniolă Las Palmas.

Boateng a semnat în vara lui 2016 cu Las Palmas și a devenit rapid unul dintre cei mai buni oameni ai formației din Insulele Canare. Mijlocașul de 29 de ani este cotat în prezent la doar 2,5 milioane de euro, aproape de 10 ori mai puțin ca în urmă cu 5 ani, când evolua pentru AC Milan. În cele 16 meciuri jucate pentru Las Palmas, Boateng a marcat 6 goluri și a oferit o pasă decisivă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...