(VIDEO) Donald Trump, ironizat în Republica Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Donald Trump nu este ironizat doar în propria țară la cele mai celebre show-uri de comedie, ci și în alte state îndepărtate. După Olanda, Suedia, Italia sau Elveţia a venit rândul Republicii Moldova să realizeze clipuri, care parodiază declaraţiile şi deciziile preşedintelui american.

„Acesta este un mesaj oficial din partea țării mărețe Moldova. Domnule președinte, bine ați venit în Republica Moldova, o țară glorioasă, de care probabil nu ați auzit niciodată”, se arată în filmuleţ.

„Pe 13 noiembrie 2016, l-am ales pe domnul Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova. Da, ați auzit bine, acest prorus, misogin, homofob, fanatic religios este liderul țării noastre, pentru următorii patru ani. Dodon este un tip grozav. Un om bun, atât de puternic, atât de chipeș. În cea mai mare parte a timpului, este Igor dar uneori poate deveni foarte Dodon. Voi îl aveți pe Kanye West, noi îl avem pe Toly Druga, voi aveți Parada de Ziua Recunoștinței, noi avem Paștele Blajinilor. Voi aveţi Fox News, noi avem patru postruri TV care vorbesc concomitent despre un singur om. Domnule Trump, sper că acest videoclip v-a convins că avem nevoie de voi, pentru că avem nevoie de cineva să facă Moldova măreață din nou”, se mai arată în materialul video.

America pe primul loc, aceasta este viziunea lui Donald Trump, enunţată în primul său discurs ca preşedinte al Statelor Unite, în faţa a aproape un milion de oameni, cărora le promisese cu câteva minute înainte de a apărea în faţa lor că „totul începe azi”. De altfel, acest semnal transmis în avans pe pe twitter a fost leitmotivul celor puţin peste 16 minute, cât magnatul instalat de vineri la Casa Albă a vorbit mulţimii adunate în zona Capitoliului. Oameni din întreaga lume au filmat clipuri ironice pe seama celor declarate de noul preşedinte al SUA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...