(FOTO) Imaginea postată de Anonymous pe net despre protestele din România: „Imaginaţi-vă dacă ar fi peste tot ca aici!”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Postarea Anonymous a strâns zeci de mii de reacţii în doar câteva ore!

Grupul de hackeri Anonymous nu a rămas indiferent la situaţia din Romania unde sute de mii de oameni au protestat în ultimele 7 zile împotriva ordonanţei de urgenţă a Guvernului. Aceştia au publicat pe pagina de Facebook unde au peste 6 milioane de fani o poză ce s-a viralizat rapid.

În condiţiile în care noaptea trecută a avut loc ediţia 51 a Super Bowl în Statele Unite, cei de la Anonymous au taxat importanţa dată acestui eveniment. Mesajul din colajul în care se află 2 poze, una de pe un stadion şi una de la protestele din Romania, a atras peste 21.000 de share-uri, peste 57.000 de like-uri şi peste 800 de comentarii în doar 22 ore de la postare (la momentul scrierii articolului)!

Mesajul de pe imagine spune: „Imaginaţi-vă dacă oameni ar fi fost la fel de pasionali pentru lucrurile care chiar contează. Cum se întâmplă în Romania unde 600.000 de oameni au protestat pentru a 7-a zi la rând. Au forţat Guvernul să anuleze o lege care ar fi protejat politicienii corupţi”. În România se anunţă însă un nou val de proteste şi în această seară după ce noua ordonanţă ce avea menirea de o anula pe cea contestată are şanse mari să fie declarată neconstituţională, ceea ce ar însemna revenirea la ordonanţa contestată.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...