Actualitate

Horoscop 7 februarie 2017

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ai putea scapă de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, că atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativisti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Taur Horoscop 7 februarie 2017

Apare şansă unei noi relaţii sau iei decizii în cuplul deja format, pentru acum că se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor. Eşti pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Eşti în faţă unui nou început şi pe umerii tăi cad cele mai grele decizii, dar eşti persoană potrivită s-o faci! Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubeşti mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că aşa poţi păstra contactul cu realitatea şi poţi gândi limpede.

Gemeni Horoscop 7 februarie 2017

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme că să te asculte pe ţine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insistă atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Rac Horoscop 7 februarie 2017

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limita, că atare e perfect dacă nu te grăbeşti! Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţă ochilor tăi.

Leu Horoscop 7 februarie 2017

Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajută să treci cu brio peste orice impas. Nu te compară cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc că şi cum ai fi la fel că ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus şi scoate la lumina ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Nimeni nu e că ţine, deci nu-ţi raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

Fecioara Horoscop 7 februarie 2017

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţă ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revista. Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru că, dată viitoare, să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate că la carte. Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urmă de acum înainte, că atare aşteaptă cu încredere ce are de oferit viaţă în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna. Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

Balanţă Horoscop 7 februarie 2017

Soarele răsare şi pe stradă ta şi prima vizată e… inima! Te-ai putea îndrăgosti din nou, aşa cum nu ai mai făcut-o demult, cuprins de o văpaie mistuitoare. Dacă erai în căutarea amorului, te vei lasă copleşit de pasiune, cu şansă uneia din cele mai aprinse poveşti de iubire din viaţă ta. Dar dacă dragostea apare într-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu să-i rezişti, mai ales dacă, acasă, te aşteaptă deja cineva care te iubeşte. Încearcă să ţii sub control, pe cât posibil, aceşti fiori ai iubirii, pentru că, deşi îţi place ceea ce simţi şi iubirea îţi da aripi, e posibil să fie prea mult pentru sufletul tău şi să nu ştii să gestionezi corect situaţia!

Scorpion Horoscop 7 februarie 2017

Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi că pe o eliberare de stres şi de probleme. Dacă e cam devreme să te gândeşti deja la concediu, în caz că nu îţi permiţi aşa ceva chiar acum, profiţi de o zi mai lejeră pentru a călători măcar virtual, pentru a visa cu ochii deschişi sau a umblă prin amintirile altor călătorii trecute. Îţi încarci excelent bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel puţin la nivel teoretic. Eşti convins că va veni şi ziua în care vei putea pleca realmente la drum că să ajungi acolo.

Săgetător Horoscop 7 februarie 2017

Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţă ţi le oferă. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ţi distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ceea ce lipseşte. Scoate în lumina multele motive de bucurie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o ora de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

Capricorn Horoscop 7 februarie 2017

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriză pe cineva, că atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuză mereu, fără a-ţi explică reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuză de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ţi-ai dat şi tu seama, între timp, că ai cam exagerat, pentru că de dată această ai putea drege mult mai uşor busuiocul decât atunci când ai comis-o.

Vărsător Horoscop 7 februarie 2017
O discuţie faţă în faţă, că de la egal la egal, va rezolva cu brio o problema majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul sau la cuvânt că să-şi expună punctul de vedere. Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifica situaţia, ceea ce va restabili bună înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

Horoscop 7 februarie 2017 Peşti

Sentimentele îţi sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către partener, ceea ce îţi da încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai eşti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj să recunoşti deschis, public, în faţă tuturor, ceea ce simţi. Planurile comune prind contur şi găseşti sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poţi fi convins că ai pe cine trebuie alături, dar nu te culcă pe laurii victoriei. Lupta în continuare pentru dragoste!

Horoscop 7 februarie 2017 oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *