Mesaj emoţionant al managerului lui Schumacher: Ce-a răspuns când a fost întrebat de starea fostului pilot

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a oferit în weekend noi declaraţii despre fostul mare pilot de Formula 1.

Kehm a făcut un apel către fanii lui Schumi, pe care i-a rugat să celebreze în continuare triumfurile septuplului campion din F1, fără să ţină cont de situaţia acestuia.

„Oamenii nu ştiu dacă mai e normal să celebrezi succesele din trecut având în vedere situaţia. Totuşi, Michael a separat mereu viaţa personală de cea sportivă, aşa că fanii ar trebui să celebreze în continuare”, a spus Sabine Kehm, conform Motorsport Total.

Când vine vorba însă de starea de sănătate a fostului campion, Kehm continuă să refuze să facă dezvăluiri.

„Familia doreşte ca aceste informaţii să fie păstrate private. Suntem în continuare uimiţi de câte mesaje de încurajare primi de la fani”, s-a limitat a spus Sabine Kehm.

29 decembrie 2013 e data la care Michael Schumacher a suferit un groaznic accident în timp ce schia.

După câteva luni în care s-a luptat pentru a rămâne în viaţă, Schumacher a fost transferat la casa sa din Elveţia, pentru recuperare, iar de atunci informaţiile despre starea sa de sănătate sunt ţinute secret.

La sfârşitul anului trecut, în instanţă, în cadrul unui proces intentat de familia lui Schumacher unei publicaţii care a scris că acesta poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, ar fi declarat că: „Nu e adevărat, nu poate merge şi nu se poate ridica nici cu ajutorul specialiştilor”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...