Studenții mai multor facultăți pot participa gratuit la proiectul pilot „The Marketer’s 2017 Survival Kit”

1185390_464976563696749_5051384186740668454_n

“Studenții nu știu ce să facă în primele zile de lucru.”, “Universitatea nu pregătește specialiști gata de muncă.” – acestea sunt câteva dintre afirmațiile reprezentanților companiilor din Republica Moldova, atunci când sunt întrebați despre profilul tinerilor specialiști din domeniul Marketing.

Specialiștii calificați în marketing sunt necesari tot timpul, iar programul de studii, deseori, trebuie ajustat conform cerințelor pieței. Magenta Consulting a decis să facă pași concreți pentru a rezolva această problemă și a semnat acorduri de colaborare cu 6 Instituții de Învățământ Superior.

Pe datele de 11 și 18 februarie se va desfășura proiectul – pilot “The Marketer’s 2017 Survival Kit”, la care vor participa studenții specialităților „Marketing și Logistică”, “Business și Administrare”, “Sociologie” din anul 3 de studii de licență și anul 1-2 de studii de masterat.

 

collage

 

Participanții vor avea parte de studii de caz, simulări, dezbateri, practici reușite din domeniul Marketing. Printre subiectele discutate vor fi:

Satisfacția Clientului – Mystery Shopping

Participanții vor descoperi etapele de desfășurare, domeniile și direcțiile de aplicare a studiilor Mystery Shopping. Pe final, studenții vor putea participa la un proiect real în cadrul căruia își vor antrena abilitățile analitice.

Formator: Oxana Rojcova, Director Departamentul Mystery Shopping

Survival Kit

Inițial studenții vor fi informați despre principiile de bază ale principalelor tehnici de research, după care aceștia vor fi „puși la lucru”. Participanții vor testa, pe propria piele, următoarele metode de cercetare:

• Experimental Research (eye-tracking)
• Focus Grup
• Interviu în Profunzime

Formatori: Andrei Ciobanu, Partener și Director Research și Lilia Cojocari, Consultant Cercetări și Analiză

Comunicare strategică

Participanții vor descoperi secretele elaborării unei strategii de comunicare conform următorului plan:

  • Segmentare, targetare, poziționare;
  • Elaborarea abordării strategice față de promovarea companiei;
  • Realizarea unui plan de implementare a strategiei de promovare;
  • Analiza eficienței campaniei de promovare.

Formator: Irina Batîri, Partener și Consultant Senior Cercetări și Analiză.

“The Marketer’s 2017 Survival Kit” este una dintre inițiativele Magenta Consulting și face parte dintr-un plan de acțiuni complex de stabilire a unui dialog între mediul academic și cel corporativ.

Pentru a vă înscrie la curs, vă încurajăm să vă înregistrați, accesând link-ul. După înregistrare, veți recepționa, prin email, programul deplin al cursului. Participarea este gratuită.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente