Deputat român: PSD se folosește de Dodon pentru a mima o falsă luptă cu Rusia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este folosit de Partidul Social Democrat din România pentru a „mima” o falsă luptă a României cu Federația Rusă, în contextul protestelor fără precedent din țara vecină, susține deputatul român Matei Dobrovie.

El susține că „pentru a nu ajunge la închisoare grupul de penali care se află la conducerea PSD și ALDE este dispus să scoată informal România din UE și să pună sub semnul întrebării parteneriatul cu SUA prin lovituri magistrale aplicate statului de drept”.

Deputatul mai acuză actuala guvernare din România că duce o politică anti-europeană și anti-NATO, chiar dacă nu arată deschis asta.

„Liviu Dragnea a insinuat, ieri, la România TV că în spatele protestelor s-ar putea afla Federația Rusă, prezentând ca argument ”situația din R. Moldova”( n.a. președintele pro-rus Igor Dodon adoptă măsuri anti-românești). Ceea ce nu a spus Liviu Dragnea este că tentaculele corupte ale PSD au ajuns și în R. Moldova. Partenerul principal al PSD din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, l-a ajutat pe Dodon să câștige alegerile prezidențiale. Igor Dodon este un pion esențial pentru PSD, este partenerul cu care poate mima o falsă dispută cu rusofonii/rusofilii din R. Moldova și cu Federația Rusă”, a declarat Matei Dobrovie.

El a mai declarat că „pentru ca PSD-ului să-i reușească asaltul asupra justiției, atenția românilor trebuie distrasă prin vehicularea pericolului extern reprezentat de Rusia”,


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...