Marian Lupu, pe urmele preşedintelui Igor Dodon la Bruxelles

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Igor Dodon nu este singurul care va efectua în următoarele două zile o viziră la Bruxelles. Democratul Marian Lupu anunţă că şi el se va afla în capitala Belgiei, în perioada 6-8 februarie.

Lupu anunţă că, în calitate de copreședinte AP EURONEST, va efectua o vizită la Bruxelles, în următoarele două zile.

„În cadrul vizitei urmează, împreună cu Rebecca Harms, copreședintele EURONEST, să avem mai multe întrevederi cu conducerea Parlamentului European și a grupurilor parlamentare. Obiectivul vizitei se înscrie în promovarea dialogului între instituțiile UE și statele membre ale Parteneriatului Estic, aici în special ne referim pe linia parlamentară, promovarea pe agenda Europeană a subiectelor importante și cu impact pentru statele cu viziuni și aspirații de integrare europeană și nu în ultimul rând discuții pe seama agendei de integrare europeană a Republicii Moldova”, anunţă Marian Lupu.

Președintele Igor Dodon va efectua o vizită la Bruxelles, în perioada 6-8 februarie, acesta având planificate întâlniri cu înalți oficiali europeni și ai NATO.

Dodon anunţa anterior că a acceptat invitația de a merge în a doua vizită oficială, cerând ca la Bruxelles să fie organizată și o întrevedere cu conducerea NATO.Totodată, acesta va purta discuții cu oficialii europeni despre relatiile bilaterale, implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și despre deficiențele și lacunele care sunt evidente după 2 ani de implementare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...