(foto) Vitali Cipileaga a trecut Prutul! Tânărul și-a lansat romanul „În umbra pașilor tăi” la București și Brașov

unnamed (1)
Foto: Vitali Cipileaga Photo Credit: Ciprian Vlăduț

Autorul Vitali Cipileaga a lansat la București și Brașov romanul „În umbra pașilor tăi”, apărut la Editura Bestseller. Lansarea de la București care a avut loc săptămâna trecută la librăria Cărturești Carusel are o semnificație aparte deoarece o mare parte din acțiunea romanului se petrece în București.

Alături de autor la eveniment au participat actorii Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca care au improvizat un mini-spectacol pe baza fragmentelor din romanul „În umbra pașilor tăi”.

Participanții la eveniment au interacționat cu autorul, adresându-i întrebări despre roman și despre activitatea sa literară. „Am emoții de fericire pentru că întotdeauna mi-am dorit să fac o lansare la București și să stau de vorbă cu cititorii de aici. Visul acesta s-a îndeplinit într-o manieră foarte reușită. Pentru mine romanul a însemnat un nou pas, o modalitate prin care am însușit noi instrumente literare”, a spus în cadrul lansării autorul Vitali Cipileaga.

 

unnamed (2)
Photo Credit: Ciprian Vlăduț

 

Cărturești Carusel este o locație magnifică. Am avut ocazia să văd librării din Londra, Tokyo, Moscova, însă o asemenea librărie nu am văzut nicăieri. Este unică în întreaga lume. Avem o plăcere deosebită să lansăm aici romanul „În umbra pașilor tăi”, a declarat Ion Bargan, directorul Editurii Bestseller.

„Aici este o atmosferă ca acasă, prietenească. Prin această copertă am vrut să redăm trăirile interioare ale personajului principal și fiind atrași de copertă sunt sigură că o să vă placă și conținutul”, spune Ina Moroșanu, designerul cărții și copertei.

Lansarea de la Brașov a avut loc la librăria Șt.O.Iosif cu participarea a peste 70 de persoane.

Romanul „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga poate fi găsit în librăriile din Republica Moldova și România. Cartea este disponibilă și în format eBook și Audiobook în lectura actorilor Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca.

 

unnamed
Lansarea la Cărturești Carusel din București. Photo Credit: Ciprian Vlăduț

 

Descrierea romanului

Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.

Despre autor

Vitali Cipileaga este fondatorul „De vorbă cu Tine”, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tăi” este primul său roman.

unnamed (7)
Autorul Vitali Cipileaga semnează autografe Photo Credit: Ciprian Vlăduț
unnamed (6)
Autorul Vitali Cipileaga semnează autografe. Photo Credit: Ciprian Vlăduț
unnamed (5)
Ina Moroșanu, designerul cărții și a copertei. Photo Credit: Ciprian Vlăduț
unnamed (4)
Actorii Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca Photot Credit: Ciprian Vlăduț
unnamed (3)
Ion Bargan, directorul Editurii Bestseller. Photo Credit: Ciprian Vlăduț
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente