România: Numărul protestatarilor anti-Guvern a atins un nou record; Manifestanții anti-Iohannis au plecat acasa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

20:50: Peste 220 de mii de români s-au adunat în Piața Victoriei din București, împotriva Guvernului României, chiar și după abrogarea ordonanței prin care se făceau mai multe modificări la codurile penale. La nivel național, împotriva Guvernului au ieșit în jur de 400 de mii de cetățeni.

În același timp, cei aproximativ 2 mii de protestatari împotriva președintelui Iohannis au plecat din fața Palatului Cotroceni.

19:40: În jur de 40 de mii de oameni protestează la această oră în Piața Victoriei din București împotriva Guvernului României, chiar și după abrogarea ordonanței prin care se făceau mai multe modificări la codurile penale.

Totodată, o contramanifestație la care participă câteva mii de oameni se desfășoară la Palatul Cotroceni, împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Manifestanții din Piața Victoriei susțin că nu au încredere în actualul Guvern și că vor protesta până ce acesta va demisiona.

De cealaltă parte, la Palatul Cotroceni se scandează „Jos Iohannis”, „Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta”, „PNL şi USR aceeaşi mizerie”, „Vrem guvern democrat” şi „Ghinion, am ieşit şi noi”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...