Un microbuz cu moldoveni, implicat într-un accident în regiunea Moscovei. Două persoane, transportate la Chişinău

Un microbuz de pe ruta Chișinău – Moscova a fost implicat într-un grav accident  în apropiere de raionul Volkolamsk, regiunea Moscovei. Cinci persoane, din cele 16 persoane aflate în microbuz, s-au ales cu traumatisme. Un bărbat şi o femeie vor fi aduşi astăzi acasă de  salvatorii moldoveni, care îi vor monitoriza în drum spre Chişinău.

Accidentul în care au avut de suferit moldovenii a avut loc pe datat  de 28 ianuarie pe traseul M 9,  în apropiere de raionul Volkolamsk, regiunea Moscovei. Conform informației poliției ruse, un microbuz de model Volkswagen de pe ruta Chișinău – Moscova s-a tamponat frontal cu un autoturism de model KIA.

Doi cetățeni ai Republicii Moldova, un bărbat de 48 de ani și o femeie de 42 de ani vor fi aduşi duminică la Chişinău, fiind supravegheaţi de salvatorii moldoveni. Sinistrații vor ajunge la Chișinău  în această seară la ora 17.30 minute, fiind transportați cu trenul de pe ruta Moscova – Chișinău.

Conform informațiilor operative peroanele sunt în stare stabilă, iar  viața acestora nu este în pericol.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.