(VIDEO) Monaco învinge clar pe Nice și ajunge la un record incredibil pentru o echipă din Franța

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Demonstrație de forță a lui AS Monaco în fața fostului lider din Ligue 1, OGC Nice. Monegascii s-au impus cu 3-0 și au ajuns la 100 de goluri marcate în toate competițiile în acest sezon.

Toate reușitele formației din Principat au venit în partea a doua. Valerie Germain a deschis scorul la doua minute, dup pauză, când a apărut nemarcat, în marginea careului de șase metri și a reluat cu capul, în poartă, centrarea lui Mendy. Scenariul s-a repetat în minutul 60. De această dată, Mendy a centrat pe jos, iar Radamel Falcao a finalizat cu precizie.

Atacantul columbian al lui AS Monaco a făcut ”dubla”, în minutul 81, cu o reluare cu piciorul stâng, din careu și a ajuns la 16 goluri înscrise în campionat, în actuala stagiune. Echipa sa, în schimb, a ajuns la 68 de reușite în acest sezon din Ligue 1, cu 30 mai multe decât adversara de sâmbătă, care se află, în continuare, pe locul 2.

Monaco este și echipa cea mai productivă din campionatele puternice din Europa, marcând mult mai multe goluri decât Real Madrid sau Barcelona.

În acest ritm, AS Monaco își va depăși recordul de goluri marcate într-un sezon, în campionat – 89 de reușite, performanță realizată în stagiunea 1972-73, atunci când se afla în divizia secundă.

De altfel, doar în alți 12 ani competiționali AS Monaco a marcat mai multe goluri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...