Ivanka Trump, probleme în afaceri din cauza tatălui ei: Lanțurile de magazine refuză să îi mai vândă produsele

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ivanka Trump este o victimă colaterală a măsurilor luate de tatăl ei, președintele american Donald Trump. Afacerile în care este implicată au avut de suferit din cauza deciziilor luate de președintele SUA.

Ea nu va mai avea unde să-și vândă colecția de haine, bijuterii și pantofi, după ce mai mulți americani au cerut lanţurilor de magazine să înceteze să mai demareze afaceri care-l implică pe Trump sau orice alt membru al familiei lui.

Lanțul de magazine american Nordstroma a făcut un anunț vineri că va scoate din vânzare linia de îmbrăcăminte și pantofi creată de Ivanka Trump, în urma vânzărilor mici pe care le-a înregistrat brand-ul fiicei preşedintelui Donald Trump.

„Am hotărât să nu cumpărăm piese ale brand-ului Ivanka Trump, deoarece nu au performanţă în vânzări”, afirmă Nordstrom.

Pentru fata lui Trump continuă „efectul bulgărului de zăpadă” pentru că la doar o zi de la decizia companiei Nordstrom, un al magazin de lux a făcut același lucru. Nordstrom Marcus, au declarat că nu vor mai comercializa colecția de bijuterii a Ivankei. Aceștia i-au scos chiar și de pe site bijuteriile, potrivit money.cnn.com.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...