Vrei să faci schimbări pozitive în localitatea ta? Fondul pentru Tineri Ialoveni recrutează voluntari

EchipaFpT_12.2016
Foto: fondultinerilor.md

Eşti energic(ă), talentat(ă), motivat(ă) să faci schimbări pozitive în localitatea ta? Îţi place să faci voluntariat, să-ţi faci noi prieteni şi să fii util comunităţii? Doreşti să devii un lider iscusit, parte a unei echipe de succes? Ești invitat să participi la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni.

Cine poate aplica? Tinerii cu vârsta între 15 – 30 ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Cum poţi deveni membru? Descarcă formularul de aplicare, completează-l şi trimite-l împreună cu copia actului de identitate până la 15 februarie 2017, ora 17.00, prin e-mail la [email protected] sau prin poştă, la Consiliul Raional Ialoveni (or. Ialoveni, MD 6801, str. Alexandru cel Bun 33, etajul 2, Anticamera).

Persoanele care vor depune dosarul în cadrul concursului de recrutare vor fi invitate la un interviu de clarificare. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2017.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit în cele 13 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 196 proiecte, cu un buget total de peste un milion de lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 22 localităţi din raionul Ialoveni. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. Paradoxal însă, oportunităţile lor de a modela prezentul nu sunt întotdeauna disponibile. Astfel, potenţialul tinerilor, creativitatea şi energia lor sunt valorificate de societate doar parţial.

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

Informații suplimentare puteți obține la numărul 0 268 95146 sau 0 796 41243.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente