Studenții de la USM pot participa la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești

desk
Foto: hdnux.com

Studenţii care îşi fac studiile în cadrul Universităţii de Stat din Moldova pot participa cu comunicări în cadrul Sesiunii Naționale de comunicări științifice studențești, ediția a XXI-a.

Studenții se pot înscris în cadrul următoarelor secțiuni:

#1. Ştiinţe ale naturii şi exacte (Biologie şi Pedologie, Chimie şi Tehnologie Chimică, Fizică şi Inginerie, Matematică şi Informatică);
#2. Ştiinţe umanistice (Litere, Limbi şi Literaturi Străine, Istorie, Arheologie şi Filosofie);
#3. Ştiinţe juridice şi economice (Drept, Ştiinţe Economice);
#4. Ştiinţe sociale (Ştiinţe Politice, Asistenţă Socială şi Sociologie, Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Jurnalism si Ştiinţe ale Comunicării).

Tematica fiecărui atelier va include comunicări, ce vor reflecta rezultatele unor cercetări realizate de către participanţi. Prezentarea acestora se va face sub forma unui discurs sau prezentare power point. Pentru cele mai bune comunicări la etapa I-a a Sesiunii se vor acorda 3 premii şi menţiuni în dependenţă de numărul de participanți în cadrul atelierului.

Moderatorii atelierelor vor coordona pregătirea şi desfăşurarea lucrărilor Sesiunii și vor organiza în perioada 6 februarie – 10 martie 2017 la facultăţi, Sesiuni pent­ru a se­lec­ta cele mai bune lucrări în corespundere cu criteriile de apreciere a celor mai bune lucrări, care vor fi înaintate la etapa II.

Câştigătorii etapei a I-a, cât şi masteranzii de la USM, dar şi de la Universităţi invitate, vor prezenta articolele pentru publicare conform Cerinţelor de publicare, Secţiei Protecţia şi Valorificarea Elaborărilor Ştiinţifice a Institutului de Cercetare şi Inovare al USM (bir.24, bl. II, Anexă) până la data de 15 martie 2017. Pentru detalii pot fi contactaţi Moderatorii atelierelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente