Americanii vor să bage în faliment familia Trump; Ce a pățit fiica președintelui

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lanţul de magazine american Nordstrom anunţă că scoate din vânzare linia de îmbrăcăminte şi de pantofi creată de Ivanka Trump, în urma vânzărilor în scădere pe care le-a înregistrat brand-ul fiicei preşedintelui Donald Trump, potrivit New York Times.

Reprezentanţii Nordstrom precizează că renunţă la în jur de 10% din brand-urile vândute în magazine anual, pentru a scoate pe piaţă o ofertă nouă. „Am hotărât să nu cumpărăm piese ale brand-ului Ivanka Trump, deoarece nu au performanţă în vânzări”, afirmă Nordstrom.

Anunţul companiei vine în urma unei campanii anti-Trump, care se derulează de câteva săptămâni. Campania este organizată de un grup de activişti şi se intitulează „Grab Your Wallet.” Grupul solicită lanţurilor de magazine să înceteze să mai demareze afaceri care-l implică pe preşedintele Donald Trump sau pe vreun membru al familiei acestuia.

Pe site-ul oficial al campaniei, Grabyourwallet.org, există o listă publică a companiilor care ar trebui boicotate. Grupul de activişti acuză companiile că îl susţin pe Donald Trump.

Ivanka Marie Trump, născută la 30 octombrie 1981 este o femeie de afaceri şi fost fotomodel. Ivanka este fiica Ivanei şi a lui Donald Trump, iar în prezent este vicepreşedinte al Achiziţiilor şi Dezvoltărilor de Imobile pentru Organizaţia Trump. Înainte de a lucra pentru tatăl sau, Ivanka a lucrat pentru Forest City Enterprises.

Ivanka s-a alăturat unei firme ce confecţionează diamante, „Dynamic Diamond Corp.”, pentru a crea şi a introduce o linie de bijuterii în primul magazin „Ivanka Trump” de pe Madison Avenue. Prima apariţie pe o copertă a unei reviste a fost într-un număr al revistei Seventeen din anul 1997. De atunci, a lucrat pentru Versace, Marc Bouwer şi Thierry Mugler.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...