(foto) Accident în lanț în Ucraina cu implicarea a două autobuze cu moldoveni. Un șofer a decedat pe loc

PM932image003

Două autobuze cu 17 cetățeni moldoveni au fost implicate într-un accident rutier grav pe teritoriul Ucrainei, iar în urma impactului un șofer de 32 de ani a decedat. Accidentul a avut loc astăzi dimineața, aproximativ la ora 6.00 pe autostrada Jytomyr-Mogilev-Podolsky.

Accident în lanț în Ucraina. Două autobuze cu 17 moldoveni la bord și un automobil s-au cionit violent, iar în urma impactului un șofer a decedat.

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul autobuzului „Setra” a pierdut controlul din cauza gheții și s-a izbit în compartimentul de bagaje al unui automobil. În urma impactului, automobilul „Ford Connect”, a intrat pe banda cu sens opus și a intrat în coliziune cu un microbuz „Mercedes Sprinter” și cu un autobuz „MAN”. La rândul său, autobuzul „Setra”, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un copac. Din cauza rănilor suferite la locul accidentului, șoferul autobuzului, în vârstă de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a decedat. Cele două autobuze se deplasau pe rutele „Moscova-Ungheni” și „Moscova-Soroca”. În unul dintre autobuze se aflau 10 moldoveni, iar în altul șapte. Niciunul din pasagerii autobuzelor nu a fost rănit.

Ministerul de Externe a confirmat accidentul.

 

PM520image001

PM710image002

PM932image003

PM657image004

PM316image005

PM950image006

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente