Bill Gates are şanse mari să devină primul om cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari! În cât timp va ajunge la această sumă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Acest lucru se întâmplă deşi Bill Gates continuă să ia parte la numeroase acte caritabile.

Conform unui raport publicat de Oxfam, Bill Gates urmează să devină primul om din lume cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari. Calculele acestora arată că Bill Gates ar urma să ajungă la o asemenea avere peste 25 de ani, când fondatorul Microsoft ar avea 86 de ani.

În ciuda faptului că face numeroase donaţii, averea lui Bill Gates a crescut cu 25 de miliarde de dolari în ultimul deceniu după ce a părăsit compania. Pentru a vedea care va fi averea peste câţiva ani, cercetătorii au aplicaţia media creşterii averilor celor mai bogate persoane din lume, aproximativ 11% începând cu 2009. În cazul lui Bill Gates, averea în acest moment este de 84 de miliarde de dolari.

„În acest mediu, dacă eşti deja bogat, este dificil să nu devii şi mai bogat” scriu cercetătorii în raportul „O economie pentru 99%” care dezvăluie că 8 dintre miliardarii lumii au la fel de mulţi bani ca 3.6 miliarde de oameni care alcătuiesc jumătatea mai săracă a planetei.

Citeşte şi: (STUDIU) Cei mai bogați 8 oameni din lume dețin o avere egală cu jumătate din populația globului


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...