Recomandări #diez: 13 evenimente la care să mergi în prima zi de vineri din februarie

main

Pentru un sfârșit de săptămână reușit noi v-am pregătit o listă de evenimente drăguțe la care să mergeți. Aveți posibilitatea să alegeți între o expoziție, spectacol, concert sau ceva instructiv. O vinere frumoasă vă dorim.

#1. Fabricat în Moldova

Facebook / DAOS Jeans

Camera de Comerț și Industrie organizează ediția a XVI-a a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, ce are loc în perioada 01-05 februarie 2017, la CIE „Moldexpo”. Detalii pe #diez.

 

#2. Simularea procesului de judecată

2

Consiliul Local Copiilor și tinerilor organizează Simularea unui proces de judecată la care este invitat orice doritor. La această simulare vor participa persoanele care nu au nici un fel de experineță în dar care ar dori să își lege viața cu jurisprudența. Informații suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#3. Testing screenings – JOIN US!

3

Fii activ și implică-te în selectarea filmului documentar preferat pentru a fi proiectat în cadrul orelor opționale de „Educație prin film” în școala ta! Organizatorii sunt convinși că doar tinerii pot aduce schimbarea în sistemul educațional, de aceea îi provoacă să se implice în proiectul „O Lume de Văzut” și să aducă un aport considerabil la dezvoltarea curriculei școlare. Astfel, doritorii sunt invitați la o testare de filme, un eveniment unde se vor privi filme din cadrul celui mai prestigios Festival Internațional de Film Documentar din Europa „One World”. Alte detalii pe pagina evenimentului.

 

#4. Spărgătorul de Nuci

4

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” vă invită la un balet în două acte de Piotr Ceaikovski, după versiunea lui Alexandre Dumas a basmului lui E.T.A. Hoffmann. Scenariul: Marius Petipa, Coregrafia: Iurie Grigorovici (Moscova) și Scenografia: Semion Virsaladze (Moscova). Mai multe detalii despre spectacol și de unde puteți procura bilete aici.

 

#5. Seminar Informativ: Bursele „Kirkland” 2017/2018

5

Tinerii sunt așteptați la un seminar de informare privind unul din cele mai bune programe de studii din Polonia: Programul Kirkland. Programul este destinat tinerilor lideri, care deţin diplomă de studii superioare(diplomă de master) şi doresc să se implice activ în dezvoltarea democraţiei, economiei şi societăţii civile în țara lor de origine cât și în regiune. Programul include 2 semestre de studii la o universitate poloneză şi 2-4 săptămâni de stagiu în instituţii publice şi private din Polonia. Unde va avea loc și alte detalii despre seminar pe pagina evenimentului.

 

#6. Spectacolul „Ciuleandra” de Liviu Rebreanu

6

Teatrul Satiricus vă invită la spectacolul „Ciuleandra” de Liviu Rebreanu. Informații și rezervări la 0(22)202-890 ( casa de bilete) 069368274, iar alte detalii aici.

 

#7. Terapia prin Muzică: ediția a III-a

7

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, în colaborare cu Institutul de Neurologie și Neurochirurgie prezintă:
Proiectul TERAPIA PRIN MUZICĂ, ediția a III-a. În program creații de: P. Mascagni, T. Albinoni, W.A. Mozart, A. Dvorak, V. Mircos, Ch. Ives, J. Sibelius, A. Liadov, S. Rahmaninov, A. Piazzolla, V. Munteanu, Cl. Debussy. Alte detalii în eveniment.

 

#8. Shake Your Book

8

„Shake your book” este evenimentul la care biletul de intrare este o carte. Astfel, doritorii de a asculta un concert de muzică acustică trebuie să vină cu o carte, care ulterior va ajunge în biblioteca unei case de copii. Mai multe informații găsiți pe diez.md.

 

#9. Silicon Drinkabout Chisinau

9

Siliciu Drinkabout este o întrunire unde startup-urile și comunitatea IT se întâlnesc și au parte de distracție la sfârșitul unei săptămâni de lucru. Plus acest lucru contectează oamenii din aceste sferă și ajută la consolidarea unei comunități la nivel local și global. Intrarea este liberă, alte detalii despre eveniment aici.

 

#10. Movie Night Talks

10

Generator Hub vă invită din nou la „Movie Night Talks” with Tony Sha. De această dată se va viziona filmul „Hacksaw Ridge”. Tony Sha este un editor de film. El a locuit în San Francisco, California, dar s-a mutat recent în Moldova.
Evenimentul este gratuit. Generator Hub va oferi o pauză de cafea. Detalii privind ora și locația găsiți pe pagina evenimentului.

 

#11. CUIBUL Cântă La Rozmarin!

11

Formația Cuibul vă va prezenta un inedit set acustic în componența: Serghei Petrenco – cajun, Stasic Culcicovschii – accordion, Igor Dinga – chitara, vocal, Lidia Scarlat – vocal, alte detalii în eveniment.

 

#12. GMAB3 You cun’t dance to it !

13

Line-up: KlitoriX – hardcore/breakcore/boobzcore France/Spain, del uXus – uxuscore Moldova, Gonzo – acid pop/manelecore Moldova, DJ Codek – ragga jungle/dnb Moldova și VonAim – hard rave/breakcore Moldova. Prețul intrării și alte detalii pe pagina evenimentului.

 

#13. Carrillo – Rafael – Ximenez

12

Interpreții Carrillo – Rafael – Ximenez – Carrillo from Plastik Funk. Intrare liberă, detalii pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente