Glume la ședința comună. Filip: Uitați-vă la mapa noastră și uitați-vă la a lor

Miniștrii și deputații s-au întrunit astăzi în cadrul unei ședințe comune a Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova pentru a discuta realizările obținute și obiectivele pentru perioada următoare. În timpul luărilor de cuvânt, premierul Pavel Filip a atras atenția colegilor asupra volumului de muncă îndeplinit de Executiv și Legislativ, arătând la cele două seturi cu documente aflate pe masă. Remarca prim-ministrului a i-a amuzat pe cei prezenți la ședință.

„Vreau să le atrag atenția colegilor de la Guvern să privească atent la volumul care a fost elaborat de Guvern și cel de Parlament”, a menționat, zâmbind, Pavel Filip.

În replică, speakerul Andrian Candu a subliniat că această comparație nu este bună întrucât mapa Parlamentului conține actele pentru un singur an, în timp ce volumul documentelor de la Guvern înglobează activitatea pentru ultimii trei ani.

În cele din urmă, șeful Cabinetului de Miniștri a recunoscut că a fost doar o glumă. Premierul a ținut să precizeze că apreciază activitatea grupurilor de lucru, iar la unele proiecte s-a muncit foarte mult.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.