(FOTO) TOP 8 locuri de pe Terra care par ireale prin frumusețea lor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Există pe Pământ unele locuri care te fac să crezi că imaginația îți joacă feste sau că ai probleme cu vederea. Ei bine, nu.

Ele sunt adevărate și nu există cuvinte care să le poată descrie, așa că vă prezentăm câteva fotografii, propuse de The Richest.

Citeşte şi: (FOTOGRAFIA ZILEI) O vulpe „l-a vizitat” pe David Cameron, la biroul din inima Londrei

Parcul Național Zhangye Danxia te poate face să crezi că face parte dintr-un basm sau că imaginile sunt prelucrate în Photoshop. Și chiar dacă ți se pare că dealurile sunt ireale, ei bine sunt adevărate și s-au format în 24 de milioane de ani.
Parcul National Zhangye Danxia
Foto: Huffington Post

Muntele Roraima, aflat la granița Venezuela, Brazilia și Guyana pare rupt dintr-un film fantezie. Totuși, dacă îți dorești să faci o plimbare pe jos pe munte trebuie să ajungi în Venezuela.
Muntele Roraima
Foto: Climax-magazine

Citeşte şi: (FOTO) TOP 8 cele mai frumoase, bogate și sigure țări din lume

Dacă mergi să vizitezi Parcul Hitachi Seaside din Japonia, o să te poți plimba printre arbuști Bassia, care toamna devin spectaculoși fiind colorați într-un roșu foarte aprins. Narcisele și lalele din parc au și ele locul lor de cinste.
Parcul Hitachi Seaside
Foto: Panoramio

Noua Zeelandă este cunoscută pentru peisajele sale frumoase, dar și pentru faptul că aici s-a filmat Stăpânul Inelelor. Chiar dacă platoul de filmare original a fost distrus, un altul a fost reconstruit și este deschis publicului. Locul este cunoscut drept Hobbiton.
Hobbiton
Foto: AFAR

Citeşte şi: (VIDEO) Modul ingenios al unei motocicliste din Rusia de a face ordine în oraș

Chiar dacă ai impresia că este o glumă, te înșeli. În imaginea de mai jos poți să admiri Lacul Hillier din Australia. Oamenii de știință nu au o explicație clară despre culoarea lacului de 600 de metri, dar există o mulțime de teorii. Acesta nu este singurul lac roz din lume, mai există unele în Senegal, Canada, Spania sau Azerbaidjan.
Hillier
Foto:I Love Traveling

Când ajungi la stația de metrou Radhuset, din Stockholm, Suedia, o să ai impresia că ești într-o peșteră.
Radhuset
Foto:Architizer

Citeşte şi: 13 motive ca să consumi portocale pe timp de iarna

Cel mai mare lac american cu apă dulce este Flathead. Apa este atât de limpede încât poți să vezi fără probleme fundul lacului.
Flathead
Foto: Snopes

Grand Prismatic este cel mai mare izvor cu apă fierbinte din Statele Unite și al treilea din lume.
Grand Prismatic
Foto: Krysiahaag

Citeşte şi: (FOTO) Au vrut un mini-porc de companie, dar s-au ales cu un animal de 300 de kg


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...