Recomandări #diez: Zece idei de afaceri care îți aduc bani în timp ce dormi

startup

Dacă dorești să câștigi mai mulți bani, dar nu-ți dorești un al doilea job, atunci trebuie să te orientezi spre activitățile care îți aduc un venit pasiv. Noi vă propunem o listă de idei de afaceri care îți aduc bani în timp ce dormi.

#1. Fă-ți un blog – probabil este cel mai popular mod de a câștiga un venit pasiv. Este nevoie de doar câteva minute pentru a-l configura și este ieftin pentru a începe, ai nevoie doar să-ți cumperi domen și să plătești pentru hosting, dar sunt și o mulțime de platforme gratuite. După ce ți-ai făcut blogul trebuie să publici conținut interesant pentru a atrage mai mulți cititori și ulterior să-i monetizezi. O poți faci prin afiliere, publicitate sau prin găsirea de sponsori.

#2. Creează un produs și vinde-l – dacă ești specialist într-un anumit domeniu atunci poți crea produse cum ar fi clipuri video, e-book-uri și le poți vinde pe site-uri specializate sau pe propriul blog. La început e greu cu crearea și comercializarea, dar după ce pui totul pe roate, vei strânge doar banii.

#3. Câștigă din drepturi de autor – dacă ești un muzician talentat, actor sau autor, atunci ai putea câștiga din drepturi de autor. Cu alte cuvinte, oamenii te vor plăti pentru utilizarea creațiilor tale. Dar, dacă nu ești suficient de talentat, dar încă interesat de a câștiga din drepturi de autor, atunci poți cumpăra și vinde drepturi de autor. Un exemplu de astfel de piață este Royalty Exchange.

#4. Dă în chirie o proprietate – datorită Airbnb, poți să-ți dai în chirie casa în timp ce ești în vacanță sau pentru vacanță, atunci când ea stă liberă. De asemenea, poți da în chirie garajul, locul de parcare sau spațiul de birouri neutilizat. Este un venit suplimentar frumos, fără a face ceva, cu excepția plasării unui anunț.

#5. Vinde produse fizice – la fel ca și cu un site de blogging, există mai multe moduri de a câștiga un venit pasiv prin vânzarea de produse fizice. Probabil una dintre cele mai cunoscute metode este vânzarea lucrurilor vechi pe eBay sau site-uri similare de mică publicitate din țară. Dar, dacă nu ai nimic vechi de vânzare, atunci poți să faci cumpărături de la o companie și ulterior să le vinzi pe eBay sau Amazon și ei vor avea grijă de tot.

#6. Vinde site-uri – dacă ai un site cu trafic bun sau poți crea unul, atunci poți să-l vinzi cuiva interesat de acest produs. O piață a site-urilor este considerată Flippa.

#7. Desenează și proiectează diverse elemente grafice – unele site-uri îți dau bani și pentru ilustrații sau elemente grafice. Primești bani pentru fiecare descărcare.

#8. Investește în dividende – una din cele mai populare metode de obținere a unui venit pasiv este investiția în acțiuni care își recompensează proprietarii cu dividende mari.

#9. Fă-ți un vlog pe Youtube – dacă acesta va deveni popular, vei putea insera reclamă în dreptul său și câștigurile nu se vor lăsa așteptate.

#10. Fotografiază – dacă ai „ochi” și pasiune pentru fotografie, o să reușești să îți vinzi produsele unor site-uri precum Shutterstock – un loc în care fotografii amatori își pot vinde fotografiile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente