(video) Un șofer drogat de 28 de ani a fost surprins de poliţişti în sectorul Botanica

DSC3683-700×352

În dimineaţa zilei de 28 ianuarie curent, la ora 04.00, poliţiştii sectorului Botanica ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău aflându-se la desfăşurarea acţiunilor de combatere a criminalităţii stradale, au observat un autoturism în preajma unei staţii de autobuz din bd. Dacia, de sub capota căruia ieşea abundent fum. Imediat au intervenit şi au constatat că, în autoturism se afla un individ dormind cu capul pe volan şi piciorul pe pedala de accelerare. Respectiv în urma acţiunilor întreprinse de către poliţişti, bărbatul şi-a revenit, care s-a dovedit a fi în vârstă de 28 ani.

Astfel, fiind efectuată cercetarea la fața locului, pe bancheta din faţă polițiștii au depistat un pacheţel din polietilenă, în care se afla o substanță vegetală asemănătoare cânepei. Individul a recunoscut că până la incident ar fi consumat droguri, fiind transportat la Dispensarul Narcoligic Republican pentru ai fi colectate probe de sânge.

În acest context el riscă să fie cercetat penal pentru consumul ilegal de droguri şi sancționat cu amendă în mărime de la 15.000 lei la 21.000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente