I-au furat mireasa! Un italian a rămas fără iubită la Oficiul Stării Civile

Scene rupte dintr-un film de aventură la Oficiul Stării Civile din oraşul Sankt-Petersburg. Familia unei mirese nu a fost de acord cu alegerea tinerei şi a furat-o chiar din faţa mirelui italian.

Locuitoarea oraşului Sankt-Petersburg Ekaterina Moskaliova l-a cunoscut pe italianul Riccardo Reghenzani în timpul unei vacanţe din Tailanda. După puţin timp, italianul a cerut-o în căsătorie pe tânăra din Rusia.

Cuplul a decis să joace nunta la finele lunii ianuarie, însă familia tinerei nu a fost de acord, invocând faptul că italianul se căsătoreşte pentru a obţine dreptul la apartamentul tinerei din Sankt-Petersburg.

Pentru a nu admite acest fapt, rudele miresei au venit la Oficiul Stării Civile unde, după ce l-au snopit în bătaie pe mire, au furat mireasa.

Italianul Riccardo Reghenzani în stare de şoc a povestit presei ruse că nu a planificat să pretindă la proprietatea fetei.

„Am venit în Rusia ca să fur proprietatea străină? Am decis să mă căsătoresc potrivit legislaţiei ruse. Dacă Katerina va decide să divorţeze de mine, o va putea face fără prezenţa mea:va depune cererea de  divorţ şi  peste o luna va fi liberă”, a explicat italianul.

Potrivit lui, rudele miresei nu doar au stricat nunta, dar au depus şi o cerere la Poliţie, acuzându-l că i-ar fi atacat. Ulterior, totuşi, acestea au retras cererea.

Totuşi, italianul nu a reuşit să vorbească cu mireasa sa. Bărbatul presupune că rudele nu îi permit miresei sale să vorbească cu el. Acesta nu pierde speranţa că Ekaterina îl va suna şi va clarifica situaţia.

„ Sunt gata să fac orice pentru a fi împreună cu Ekaterina. Vreau să fiu sincer. Lasă Katerina singură să-mi spună că pune punct relaţiei noastre şi că aceasta a fost o greşeală. Dar cuvintele date vreau să le aud de la ea”, s-a plâns presei ruse mirele italian.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.