(video) AutoBlog debutează pe TV și va fi singura emisiune auto din Moldova

AutoBlog.MD anunță oficial colaborarea cu Realitatea TV. Împreună cu acest post TV va produce singura emisiune auto din Moldova – AutoBlog.

Prima ediție a emisiunii va debuta chiar în această săptămână de la ora 09:45 pe Realitatea TV și va putea fi urmărită în reluare duminică seara de la 22:00. Emisiunea va fi prezentată de Constantin Mihalachi, redactorul-șef AutoBlog.MD.

“Sunt foarte bucuros că vom colabora cu Realitatea TV și am două motive bune pentru care spun asta. Primul dintre ele ar fi că o mare parte din echipa RTV în frunte cu directorul general Dumitru Țîra îmi este cunoscută și sunt sigur că împreună vom face treabă bună.

Al doilea motiv ține de dorința noastră de a aduce conținutul AutoBlog.MD cât mai aproape de pasionații auto din Moldova și nu neapărat prin intermediul site-ului nostru. Avem o colaborare superbă cu UNIMEDIA, de curând am anunțat colaborarea cu unul dintre cele mai populare posturi de radio din țară Radio ZUM și acum a venit momentul să intrăm și pe TV. Deci pasionații de automobile din Moldova pot fi la curent cu tot ce facem noi urmărind diferite platforme” a declarat redactorul șef Constantin Mihalachi.

“Ne bucurăm și noi că am ajuns la o înțelegere cu AutoBlog și că vom putea oferi o emisiune de calitate pasionaților de automobile din Moldova, iar odată cu el să promovăm produsul autohton pe TV. Suntem siguri că împreună cu colegii de la AutoBlog.MD vom reuși să oferim telespectatorilor noștri reportaje interesante” a declarat Dumitru Țîra, directorul general Realitatea TV.

AutoBlog.MD este cel mai vizitat site de știri auto din Moldova și cel mai mare generator de conținut video pe temă auto în anul 2016. Lunar AutoBlog.MD înregistrează peste 280.000 de vizite și peste 130.000 de vizitatori unici.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/