(foto) Top 10 cele mai excentrice vedete de la Hollywood

collagefilm

Vedetele de la Hollywood sunt cunoscute după lucrările sale, aparțiile publice și obiceiurile pe care le au. Astăzi noi vă prezentăm un Top cu cele mai excentrice vedete, unele cu pasiuni ciudate, altele cu apariții sau gesturi ieșite din comun. Vă lăsăm să le descoperiți stranietățile care îi fac deosebiți sau un pic ciudați.

#1. Tilda Swinton

 

tilda-swinton

Toată lumea știe că vedeta filmului „Doctor Strange” Tilda Swinton este obsedată de androginism, fapt care poate fi văzut în multe dintre rolurile ei, precum și în aparițile sale pe covorul roșu. Mai puțin cunoscute sunt alte manifestări ale excentricității sale. De exemplu, Swinton de mai multe ori s-a implicat în performance-art și a dormit cu orele în fața publicului într-o boxă de sticlă, la Muzeul de Artă Modernă din New York. Ea este o bună cunoscătoare a cailor, iar la începutul carierei sale, câștiga bani pariind la cursele de cai. Când Swinton face fotografii pentru propria plăcere, fotografiază ouăle pe care le face găina ei preferată.

#2. Gary Busey

 

Gary_Busey

Gary Busey aproape a murit în 1988, când s-a prăbușit de pe o motocicletă fără cască. Craniul lui a fost fracturat, iar creierul – deteriorat. Din acel moment, Busey, care, de asemenea, o lungă perioadă de timp a abuzat de droguri, este cunoscut ca omul care cu greu își stăpânește limba și spune primul lucru care îi vine în minte, iar apoi insistă asupra celor spuse. Listele declarațiilor sale ciudate sunt infinite, iar în fiecare an apar elemente noi.

De exemplu, în timpul filmărilor „Quigley”, când personajul său ajungea în cer, actorul a refuzat să stea în peisajul „greșit”. Busey a anunțat că a fost în cer când a avut accidentul și a supraviețuit morții clinice, și că cerul arată destul de diferit, ca decor de studio. „Cum poate exista o oglindă?! În cer nu există oglinzi”, afirma acesta.

#3. James Franco

 

High Quality Wallpaper

Magicianul din Oz the Great and Powerful, James Franco, este cunoscut pentru mai multe ciudățenii. De exemplu, el a spus odată că este de părere că dormitul în pat e „un semn de înfrângere”. Franco de multe ori vorbește despre sine la persoana a treia, el creează (și vinde!) „artă invizibilă” (el a fost plătit cu 10 mii de dolari pentru un nimic numit „fresh air”), desenează imagini ciudate, construiește instalații de artă bizare, iar odată, el a scris și a publicat o poveste despre cum nu a avut raporturi sexuale cu Lindsay Lohan.

#4. Tom Cruise

 

tom-kruz8

Spre deosebire de cei mai mulți membri ai acestui top, Tom Cruise vrea să pară o persoană complet normală – în sensul, la cât de „normal” poate fi un actor-milionar. Dar sub acoperirea de normalitate, se află o persoană foarte ciudată, care face lucruri ciudate de dragul Bisericii Scientologice. De exemplu, după destrămarea căsătoriei sale cu Nicole Kidman și relația ulterioară cu Penelope Cruz, actorul a permis scientologilor să facă un casting pentru a-și alege noua iubită (pentru un timp aceasta a fost actrița iraniană Nazanin Boniadi). Atunci când Cruise a început o relație cu Katie Holmes, el a permis scientologilor să o supravegheze 24 de ore din 24. De asemenea, se spune că el s-a oferit să ia parte la o bătaie a membrilor bisericii care au încălcat câteva reguli bisericești (scientologii condamnă pedeapsa corporală).

#5. Nicolas Cage

 

Николас Кейдж

Nicolas Cage joacă adesea personaje cu ciudațenii sau pur și simplu nebuni. În viața reală, este doar un pic mai „conștient”. De exemplu, el este cunoscut pentr cumpărături scumpe și inutile. Odată Cage a cumpărat o caracatiță pentru o jumătate de milion de dolari și a anunțat că aceasta îl va ajuta să-și joace rolurile. La un moment dat el a deținut în proprietate mai multe castele și un număr mare de case. Unul dintre castele a fost folosit pentru filmarea seriei „American Horror Story: Coven”. De asemenea, Cage a ordonat să i se construiască un mormânt de trei metri în formă de piramidă, în cimitirul din New Orleans. Cheltuielile sale atât de inutile și extravagante au dus la mari probleme financiare, în ciuda câștigurilor solide. Cage mai crede că a creat o nouă metodă de a intra în rol, pe care o numește „neoshamanism”.

#6. Bill Murray

 

Bill-Myurre

Eroul din „Ghostbusters”, Bill Murray, este celebru la Hollywood, deoarece este foarte dificil de contactat. Actorul nu are niciun reprezentant oficial sau asistenți, și singura modalitate de a-l contacta este să-l suni pe un număr cu robot telefonic, să lași un mesaj și să speri că Murray te va suna. Când un studio a încercat să-l oblige să-și angajeze un asistent, el în semn de protest a a angajat un surdo-mut, chiar de nu știe limbajul semnelor. În același timp, lui Murray îi place să umble prin lume și literalmente să se implice în viața oamenilor obișnuiți. De exemplu, odată a intrat la o petrecere de casă, în Scoția și a spălat toate farfuriile.

#7. Angelina Jolie

 

angelina-jolie

În ultimii ani, Angelina Jolie s-a abținut de la ieșiri publice excentrice – cu excepția unei masectomii duble de teama cancerului de sân. Cu toate acestea, în trecut actrița era renumită pentru ciudățeniile sale. În special, ea a fost cunoscută ca fiind un fan al sadomasochismului și al sângelui. Acesta este motivul pentru care, atunci când Jolie a fost căsătorită cu Billy Bob Thornton, au purtat în jurul gâtului pandantive cu picături de sânge. Cea mai bizară și șocantă ieșire a lui Jolie este considerată sărutul pasional cu fratele ei, James, la ceremonia premiilor „Oscar” din 2000. Un alt fapt bizar este și nașterea primului copil biologic al lui Jolie și Pitt, care a avut loc în Namibia. Actorii au plecat în Africa pentru a scăpa de paparazzi.

#8. Billy Bob Thornton

 

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton este cunoscut la Hollywood ca proprietarul celui mai bizar set de fobii. Toate acestea sunt foarte specifice. De exemplu, el nu se teme de șerpi sau șopârle, ci doar de șopârle Komodo. El nu poate folosi tacâmuri de argint și sta într-un mobilier antic aurit. El, de asemenea, are temeri și dependențe numerologice. Într-o zi, el a înconjurat de șapte ori restaurantul, înainte de a intra în el, pentru că, crede că numărul șapte este norocos. De asemenea, actorul colecționează tatuaje pe corpul său, făcându-și tatuaje noi peste cele vechi, care și-au pierdut relevanța, de exemplu, numele fostelor iubite. El scrie scenariul cu pixul și refuză să lucreze pe un calculator.

#9. Tim Burton

 

Photo by Matej Divizna

Regizorul Tim Burton, în multe din creațiile sale reflectă dragostea lui pentru „gotic” și afecțiunea pentru acest stil pătrunde în viața sa de zi cu zi. Potrivit fostei sale soții, Helena Bonham Carter, casa lui Burton (celebritățile locuiau în case învecinate, pentru ca fiecare să aibă parte de propria zonă) este literalmente presărată cu tot felul de ornamente „gotice” și iluminată de lumini de neon, ca și cum ar fi un muzeu al filmelor regizate de Burton. De revelion Burton a decorat bradul cu falsuri ce reprezintă copii și melci morți. Când Burton și Bonham Carter au devenit părinții unei fetițe, aceasta a stat șapte luni fără nume, căci părinții ei se certau, ce nume să-i dea. În cele din urmă, s-au oprit la Nell.

#10. Crispin Hellion Glover

 

Crispin Hellion Glover

Eroul filmelor „Back to the Future” și „Îngerii lui Charlie”, Crispin Glover, deseori spune în interviuri că publicul nu trebuie să confunde excentricitatea cu nebunia. El insistă că el are o minte perfect sănătoasă, doar că are tot felul de obiceiuri bizare. De exemplu, el colectează echipamente medicale de colecție (în mijlocul apartamentului său stă o masă de examinare) și modele de hârtie de vulcani, adoră să joace roluri ciudate, regizează filme de artă cum ar fi lucrarea „Ce este?”, despre persoanele cu sindromul Down și melci, scrie muzică originală, își luminează apartamentul cu lumânări ș.a. Cea mai excentrică ieșire a sa a fost în 1987, când a apărut fără avertisment la un talk show de televiziune, în pielea personajului său din filmul „Rubin și Ed” și a încercat să se lupte cu moderatorul, demonstrând cu stângăcie tehnici de karate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente