(STUDIU) Smartphone-urile devin din ce în ce mai inteligente

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Revoluţia telefoanelor inteligente nu a luat sfârşit. Potrivit Deloitte, terminalele mobile vor fi în acest an mult mai inteligente decât în trecut, relatează La Tribune.

„În 2017, peste 300 milioane de telefoane inteligente, echivalentul a peste o treime din telefoanele care vor fi comercializate la nivel mondial, vor fi dotate cu funcţii integrate de „machine learning“ (învăţare automată), care le vor permite să execute sarcini importante chiar offline“.

Astfel, telefoanele inteligente vor fi capabile să analizeze mai eficient, chiar şi offline, datele persoanelor în domenii variate cum ar fi securitatea sau sănătatea. Potrivit Deloitte, „acest avans va avea consecinţe importante nu numai pentru confidenţialitatea şi securitatea zilnică a utilizatorilor, dar mai ales pentru intervenţiile în caz de catastrofă, securitatea cibernetică a obiectelor contectate şi sănătăţii“.

Un smartphone va putea, în funcţie de utilizatorul său, să valorifice date noi fără să fie programat în prealabil. Acest lucru va permite terminalelor să propună servicii şi funcţii personalizate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...