Nume
Parola
Vizualizări: 2756
Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală”
1 Februarie 2017 — ADR Centru aduce sincere felicitări președinților de raioane, primarilor orașelor și satelor/comunelor, consilierilor locali și raionali precum şi lucrătorilor din administraţia publică locală de nivelul I şi II din Regiunea Centru, cu ocazia sărbătorii „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală" sărbătorită traditional la data de 1 februarie.

Vă aducem cele mai calde urări de bine și sănătate cu prilejul sărbătorii Dvs profesionale, dorindu-Vă să înscrieți cît mai multe realizări frumoase în istoria Administrației publice unde activați. Să Vă fie recunoscut devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.

Această sărbătoare vine să reprezinte recunoașterea eforturilor pe care le întreprindeți zilnic în vederea identificării soluțiilor problemelor cetățenilor și dezvoltarea social - economică a comunităților unde Vă desfășurați activitatea, dar și susţinerea şi promovarea valorilor democratice consfinţite în Carta Europeană a Autonomiei Locale.

Vă dorim să aduceți cît mai multe investiții importante în Regiune pentru ca împreună, prin realizarea proiectelor de dezvoltare realizate cu succes, să sporim bunăstarea oamenilor ce și-au pus speranța în noi!